David Popovici Parinti - Jenica Tănase | Clasa II a, Åžcoala nr. 26, GalaÅ£i : „sunt un băiat care înoată foarte repede, cu antrenori, părinţi şi oameni care mă susţin geniali”.

„vreau să mai văd cercurile olimpice". Popovici a doborât de două ori recordul mondial de 100 m liber junior la campionatele europene de înot de juniori din 2021 de la roma . I occasionally also swim :) "la înot, cel mai important e să îți placă, nu să te forțeze părinții sau să crezi că dezamăgești pe cineva dacă te lași!" bazinul de. David popovici, 16 ani, a doborât vineri, 9 iulie, recordul mondial de juniori în semifinalele probei de 200 m liber, la europenele de înot.

„vreau să mai văd cercurile olimpice
Jenica Tănase | Clasa II a, Şcoala nr. 26, Galaţi from www.jenicatanase.ro
Înotătorul david popovici a fost premiat, miercuri, de ministrul. Gefällt 30.714 mal · 1.850 personen sprechen darüber. Să inspir cât mai mulți părinți să își ducă copiii să facă un sport. Italienii îl compară pe înotătorul român david popovici, 16 ani, cu cel mai mare sprinter din istorie, rusul alexander popov! "la înot, cel mai important e să îți placă, nu să te forțeze părinții sau să crezi că dezamăgești pe cineva dacă te lași!" bazinul de. Popovici a doborât de două ori recordul mondial de 100 m liber junior la campionatele europene de înot de juniori din 2021 de la roma . „vreau să mai văd cercurile olimpice". I occasionally also swim :)

David popovici, 16 ani, a doborât vineri, 9 iulie, recordul mondial de juniori în semifinalele probei de 200 m liber, la europenele de înot.

Popovici a doborât de două ori recordul mondial de 100 m liber junior la campionatele europene de înot de juniori din 2021 de la roma . „sunt un băiat care înoată foarte repede, cu antrenori, părinţi şi oameni care mă susţin geniali". Gefällt 30.714 mal · 1.850 personen sprechen darüber. „vreau să mai văd cercurile olimpice". I occasionally also swim :) Să inspir cât mai mulți părinți să își ducă copiii să facă un sport. Aș vrea să inspir cat mai multi părinți să . David popovici, 16 ani, a doborât vineri, 9 iulie, recordul mondial de juniori în semifinalele probei de 200 m liber, la europenele de înot. Italienii îl compară pe înotătorul român david popovici, 16 ani, cu cel mai mare sprinter din istorie, rusul alexander popov! Înotătorul david popovici a fost premiat, miercuri, de ministrul. "la înot, cel mai important e să îți placă, nu să te forțeze părinții sau să crezi că dezamăgești pe cineva dacă te lași!" bazinul de.

Popovici a doborât de două ori recordul mondial de 100 m liber junior la campionatele europene de înot de juniori din 2021 de la roma . Gefällt 30.714 mal · 1.850 personen sprechen darüber. Să inspir cât mai mulți părinți să își ducă copiii să facă un sport. David popovici, 16 ani, a doborât vineri, 9 iulie, recordul mondial de juniori în semifinalele probei de 200 m liber, la europenele de înot. I occasionally also swim :)

Jenica Tănase | Clasa II a, Şcoala nr. 26, Galaţi from www.jenicatanase.ro
David popovici, 16 ani, a doborât vineri, 9 iulie, recordul mondial de juniori în semifinalele probei de 200 m liber, la europenele de înot. „vreau să mai văd cercurile olimpice". Înotătorul david popovici a fost premiat, miercuri, de ministrul. Gefällt 30.714 mal · 1.850 personen sprechen darüber. I occasionally also swim :) „sunt un băiat care înoată foarte repede, cu antrenori, părinţi şi oameni care mă susţin geniali". Să inspir cât mai mulți părinți să își ducă copiii să facă un sport. Italienii îl compară pe înotătorul român david popovici, 16 ani, cu cel mai mare sprinter din istorie, rusul alexander popov!

"la înot, cel mai important e să îți placă, nu să te forțeze părinții sau să crezi că dezamăgești pe cineva dacă te lași!" bazinul de.

David popovici, 16 ani, a doborât vineri, 9 iulie, recordul mondial de juniori în semifinalele probei de 200 m liber, la europenele de înot. Aș vrea să inspir cat mai multi părinți să . „sunt un băiat care înoată foarte repede, cu antrenori, părinţi şi oameni care mă susţin geniali". Italienii îl compară pe înotătorul român david popovici, 16 ani, cu cel mai mare sprinter din istorie, rusul alexander popov! Popovici a doborât de două ori recordul mondial de 100 m liber junior la campionatele europene de înot de juniori din 2021 de la roma . Să inspir cât mai mulți părinți să își ducă copiii să facă un sport. „vreau să mai văd cercurile olimpice". Înotătorul david popovici a fost premiat, miercuri, de ministrul. "la înot, cel mai important e să îți placă, nu să te forțeze părinții sau să crezi că dezamăgești pe cineva dacă te lași!" bazinul de. I occasionally also swim :) Gefällt 30.714 mal · 1.850 personen sprechen darüber.

Să inspir cât mai mulți părinți să își ducă copiii să facă un sport. „vreau să mai văd cercurile olimpice". Aș vrea să inspir cat mai multi părinți să . Înotătorul david popovici a fost premiat, miercuri, de ministrul. „sunt un băiat care înoată foarte repede, cu antrenori, părinţi şi oameni care mă susţin geniali".

Să inspir cât mai mulți părinți să își ducă copiii să facă un sport. Beyoncé, Jennifer Lopez È™i alÈ›i părinÈ›i celebri de
Beyoncé, Jennifer Lopez și alți părinți celebri de from ea.md
"la înot, cel mai important e să îți placă, nu să te forțeze părinții sau să crezi că dezamăgești pe cineva dacă te lași!" bazinul de. Înotătorul david popovici a fost premiat, miercuri, de ministrul. „vreau să mai văd cercurile olimpice". Să inspir cât mai mulți părinți să își ducă copiii să facă un sport. Gefällt 30.714 mal · 1.850 personen sprechen darüber. „sunt un băiat care înoată foarte repede, cu antrenori, părinţi şi oameni care mă susţin geniali". Italienii îl compară pe înotătorul român david popovici, 16 ani, cu cel mai mare sprinter din istorie, rusul alexander popov! Aș vrea să inspir cat mai multi părinți să .

David popovici, 16 ani, a doborât vineri, 9 iulie, recordul mondial de juniori în semifinalele probei de 200 m liber, la europenele de înot.

„sunt un băiat care înoată foarte repede, cu antrenori, părinţi şi oameni care mă susţin geniali". Înotătorul david popovici a fost premiat, miercuri, de ministrul. I occasionally also swim :) Popovici a doborât de două ori recordul mondial de 100 m liber junior la campionatele europene de înot de juniori din 2021 de la roma . "la înot, cel mai important e să îți placă, nu să te forțeze părinții sau să crezi că dezamăgești pe cineva dacă te lași!" bazinul de. Să inspir cât mai mulți părinți să își ducă copiii să facă un sport. David popovici, 16 ani, a doborât vineri, 9 iulie, recordul mondial de juniori în semifinalele probei de 200 m liber, la europenele de înot. Italienii îl compară pe înotătorul român david popovici, 16 ani, cu cel mai mare sprinter din istorie, rusul alexander popov! Aș vrea să inspir cat mai multi părinți să . Gefällt 30.714 mal · 1.850 personen sprechen darüber. „vreau să mai văd cercurile olimpice".

David Popovici Parinti - Jenica Tănase | Clasa II a, Åžcoala nr. 26, GalaÅ£i : „sunt un băiat care înoată foarte repede, cu antrenori, părinţi şi oameni care mă susţin geniali".. „sunt un băiat care înoată foarte repede, cu antrenori, părinţi şi oameni care mă susţin geniali". "la înot, cel mai important e să îți placă, nu să te forțeze părinții sau să crezi că dezamăgești pe cineva dacă te lași!" bazinul de. „vreau să mai văd cercurile olimpice". Italienii îl compară pe înotătorul român david popovici, 16 ani, cu cel mai mare sprinter din istorie, rusul alexander popov! Aș vrea să inspir cat mai multi părinți să .

I occasionally also swim :) david popovici. Înotătorul david popovici a fost premiat, miercuri, de ministrul.